Termeni si conditii

Site-ul www.celebration.ro este proprietatea S.C. CELEBRATION SRL, inregistrata in Cluj-Napoca, str. Castanilor nr 3, ap. 9, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J12/4703/2007, CUI 22661089, titulara a contului nr. RO10BRDE130SV91421331300 deschis la Banca BRD.

Utilizarea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos:

1. Continutul acestui site, fotografiile, log-urile si alte materiale prezente pe site sunt proprietatea S.C. CELEBRATION SRL si a furnizorilor sai. Utilizarea lor fara acordul S.C. CELEBRATION SRL se pedepseste conform legislatiei in vigoare privind protectia drepturilor de autor.

2. Produsele comercializate prin intermediul www.celebration.ro sunt noi si vor fi insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in limita stocului disponibil, motiv pentru care S.C. CELEBRATION SRL isi asuma dreptul de a nu onora o comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai afla pe stoc sau nu se mai regaseste in oferta furnizorului.

3. Modalitati de plata
3.1.Plata in avans este posibila atat persoanelor juridice cat si fizice, prin ordin de plata sau transfer bancar/depunere numerar in contul firmei.

3.2. Plata ramburs - in acest caz costul total (pretul produselor comandate plus pretul transportului) se va achita reprezentantului companiei de curierat in momentul livrarii coletului.

4. Livrarea produselor se face in maxim 48 de ore, doar pe teritoriul Romaniei si numai dupa confirmarea telefonica a comenzii, cu ajutorul serviciilor de curierat rapid. In cazul in care adresa de livrare sa afla intr-o localitate ce nu este in aria de acoperire a companiei de curierat rapid, costul transportului se majoreaza substantial, situatie in care va vom comunica acest cost inaintea trimiterii coletului. In momentul semnarii documentelor fiscale legale ce insotesc coletul, clientul isi exprima acceptul receptionarii in stare buna a produselor comandate.

5. Returnarea produselor
Pentru orice problema legata de produsele achizitionate de la noi nu ezitati sa ne contactati la numarul 0756 099 477 sau sa ne scrieti pe office@celebration.ro pentru a identifica cea mai buna cale de solutionare a acesteia. Clientul poate returna produsele achizitionate online in urmatoarele conditii:
- Returnarea trebuie notificata in scris prin email in maxim 10 zile lucratoare de la primirea produsului, iar produsul trebuie returnat in acelasi termen de 10 zile;
- Produsul este in starea originala si nu prezinta urme de utilizare, este in ambalajul original, fara urme de deteriorare si cu etichetele originale atasate;
- Produsul este insotit de factura originala emisa de S.C. CELEBRATION SRL;
- Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.
Daca se respecta conditiile de mai sus, S.C. CELEBRATION SRL va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile prin mandat postal sau virament in cont. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.